ویزای شینگن

مطمئن ترین راه اخذ ویزای دائم اروپا با کم ترین هزینه

 

توافق‌نامهٔ شینگن (به انگلیسی: Schengen Agreement) توافق‌نامه‌ای است که به برداشته شدن مرز بین 6 کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرداین توافق‌نامه در سال 1985 بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این توافق‌نامه ملحق شدند.

 

در حال حاضر 26 کشور اروپایی از قوانین این توافقنامه پیروی می‌کنندبا داشتن لیبل ( شینگن ) در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند ازآلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی،لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس سفر کنید . 22 کشور عضو اتحادیه اروپا و 4 تای دیگر عضو منطقه تجاری آزاد اروپا ” ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس ” هستند

انواع ویزای شینگن

ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (به غیر از چند کشور معدود مانند کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر 90 روز به این کشورها ورود و خروج داشته باشند.

 

farstravel.com

ویزای شینگن

 

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن شینگن دریافت کردید برای نمونه اگر شما ویزای خود را از کشور اتریش دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به همه ی کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید. برای بار اول به شما ویزای 14 روزه تعلق می گیرد. تلاش کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید، زیرا برای درخواست بعدی با مشکلاتی جدی مواجه خواهید شد.

 

ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن

ویزای نوع A

ویزای شینگن نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است و به ویزایی گفته می شود

که با داشتن آن اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شنگن پرواز خود

را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید. 

داشتن این ویزا فقط برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای محدوده شینگن معتبر است.

 

ویزای نوع B

ویزای نوع B نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که داشتن آن به شما این جازه را می‌دهد

تا برای مدت‌ زمان حداکثر 5 روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید.

 

ویزای نوع C

ویزای نوع C در واقع روادید کوتاه‌ مدت است و برای مدت‌ زمانی که موفق به دریافت

آن می شوید شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید. 

دریافت‌کنندگان ویزای نوع C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از 3 نوع ویزای زیر را

دریافت خواهند کرد:

 

ویزای یک بار ورود

این ویزا همان طور که از نامش مشخص است،

فقط برای یک‌ بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد

و به‌ محض اینکه کشوری که به آن وارد شدید را ترک کنید

اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌ زمان آن به پایان رسیده است ، یا نه به اتمام خواهد رسید.

افرادی که از تور اروپا استفاده میکنند این نوع ویزا را دریافت میکنند.

ویزای دو بار ورود

این نوع ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌ بار ورود دارد

با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید.

توجه نمایید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص

که در ویزا ذکر شده قابل استفاده است.

 

ویزای چند بار ورود (Multiple entry)

ویزای چند بار ورود ویزایی است که شما با داشتن آن می توانید نیمی از مدت زمان ویزا را در

بازه های زمانی 90 روزه در کشورهای حوزه شینگن اقامت داشته باشید.

برای مثال اگر شما ویزای یک ساله مالتی پل دریافت کنید

6 ماه از آن را در بازه های زمانی حد اکثر 90 روزه میتوانید

در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید. البته برای ویزاهای مالتی پل 3 ماهه

اکثرا مدت زمان اقامت 30 روزه در نظر گرفته میشود.

برای آشنایی بیشتر با مدارک لازم برای شینگن اینجا کلیک نمایید.

ویزای توریستی

مدارک لازم برای ویزای شینگن

شماره تماس:

09355500340

09351015474