اخذ ویزای مولتی کانادا

اخذ ویزای مولتی کانادا

اخذ ویزای مولتی کانادا

دانلود فایل مدارک مورد نیاز

دانلود مدارک

شماره تماس:

۰۹۳۵۵۵۰۰۳۴۰

۰۹۳۵۱۰۱۵۴۷۴

 

 

اخذ ویزای مولتی کانادا

 

ویزای ۵ ساله

 

اگر به دنبال اخذ ویزای کانادا بوده باشید حتما با اصطلاح ویزای مولتی کانادا (ویزای مولتیپل کانادا) یا ویزای ۵ ساله کانادا برخورد داشته‌ اید. اما اینکه این نوع ویزا دقیقا چیست موضوعی است که در ادامه باهم مرور خواهیم کرد.
برای ورود به کشور کانادا، نخستین گام عملی اقدام برای اخذ ویزا است. خواه انگیزه از سفر صرفا توریستی و همراهی با یک تور گردشگری باشد، خواه دیدار اقوام و آشنایان، خواه ادامه تحصیل و خواه اهداف کاری و سرمایه گذاری، آنچه ورود شما به این کشور را جواز می دهد، ویزای کانادا است. در حال حاضر و بر اساس قوانین اداره مهاجرت کانادا، تمامی ویزاهای توریستی این کشور برای اتباع ایرانی به شکل ویزای مولتیپل (Multiple-entry) است. ویزایی که با نام‌هایی همچون ویزای ۵ ساله کانادا و یا ویزای چند بار ورود نیز شناخته‌ می‌شود.

 

ویزای مولتی کانادا چیست و چه تفاوتی با ویزای توریستی عادی دارد؟
از سال ۲۰۱۵ اداره مهاجرت کانادا ویزای مولتی کانادا را با هدف تسهیل ورود و خروج ۲ طیف عمده از متقاضیان ویزای توریستی این کشور در دسترس قرار داده‌است. در واقع ویزای مولتی یا ۵ ساله همان ویزای توریستی کانادا است با همان ویژگی‌ها و کارکردها، اما با این تفاوت یا بهتر بگوییم مزیت که به دارنده ویزای مولتی کانادا این امکان را می‌دهد که تا زمان اعتبار پاسپورت خود، بدون محدودیت و بدون نیاز به تمدید ویزا به کشور کانادا سفر کند و با هر بار ورود می‌تواند تا ۶ ماه در این کشور اقامت داشته‌باشد.

دو طیف عمده‌ای که اساسا ویزای مولتی کانادا برای تسهیل ورود و خروج آنها ارائه می‌شود عبارتند از:

 

  • افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  • والدین و پدربزرگ و مادربزرگ‌های مسن و بازنشسته‌ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده‌اند

اخذ ویزای مولتی کانادا

اما در حال حاضر برای افرادی خارج از این دو تقسیم‌بندی این امکان وجود دارد تا برای دریافت ویزای مولتپل کانادا اقدام نمایند.
اگرچه ویزای مولتی کانادا در ایران با عنوان ویزای ۵ ساله کانادا نیز شناخته می‌شود

 

واقعیت اما این است که اعتبار ویزای مولتی کانادا تا یک ماه پیش از پایان اعتبار پاسپورت فرد، معتبر است! و از آنجایی که اعتبار پاسپورت ایرانی ۵ ساله است، این ویزا را با عنوان ویزای ۵ ساله کانادا نیز می‌شناسند. حال آنکه اگر فردی برای مثال پاسپورت دومینیکا را در اختیار داشته‌باشد، بدلیل اعتبار ۱۰ ساله این پاسپورت، ویزای مولتی کانادا نیز برای این فرد ۱۰ ساله خواهد بود.

 

اخذ ویزای مولتی کانادا

 

مزایای ویزای مولتی کانادا چیست؟

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:

 

دفعات متعدد ورود به کانادا بدون محدودیت
ورود به کانادا از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف
امکان اقامت ۶ ماهه برای هر بار ورود به خاک کانادا

پس از گذشت ۶ ماه اقامت، تنها کافی است فرد یک خروج چند ساعته از خاک کانادا داشته باشد و در بازگشت مجدد به این کشور، اقامت وی به مدت ۶ ماه دیگر را بلامانع خواهد بود

 

عامل بسیار مهم و حیاتی در موفقیت درخواست ویزای مولتی کانادا تضمینی ایفای نقش می‌کند تکمیل درست، دقیق و شفاف فرم درخواست ویزا و تکمیل مدارک پیوست شده به صورت کامل است.

 

گروه گردشگری فارس با فراهم آوردن سازوکاری اجرایی ایمن و همچنین اشراف کامل بر جدیدترین قوانین و نیازهای هر پرونده گردشگری و یا مهاجرتی، آماده ارائه خدمات ویزای مولتیپل کانادا است.

شماره تماس:

۰۹۳۵۵۵۰۰۳۴۰

۰۹۳۵۱۰۱۵۴۷۴

Call Now Buttonتماس